занятия в керамической студии группы кс-9 харьковПочаток навчання волонтерів за програмою "Етика, педагогіка, кераміка" 13 вересня 2014р.

Даний курс підходить тим людям, хто бажає розвиватися. Галузей для розвитку безліч, і творчість одна з них. В нами була обрана кераміка, але могла бути і різьба по дереву і т.п. В принципі форма не важлива, важливо прагнення людини навчитись, придбати позитивний досвід, постійно розвиватися.

У програму роботи курсів входять бесіди про педагогіку і моральності. Для чого вони потрібні: для більш швидкого просування в творчості, кращих успіхів в навчанні тому, що етико-педагогічні питання - питання «про життя» актуальні і важливі для всіх, ніхто не проходить повз них. Розбиратися в цих питаннях разом набагато ефективніше, швидше, ніж поодинці. Без виправлення помилок, недоліків, роботи над розкриттям своїх можливостей та вміння будувати безконфліктні відносини з іншими не може бути повноцінного навчання обраної справи.

Жодна справа не повинна бути самоціллю. Виконуючи улюблену роботу, навчаючись ремеслу, творчості чи спорту, людина формує себе як особистість, вчиться допомагати іншим, в цьому і є сенс занять.

лепка пано деревниНайбільш швидкий розвиток, як вже було сказано, у тих хто допомагає іншим. Для цього в курсі включені теми, що дозволяють стати волонтером і допомогати керівникам гуртка. Так отримані знання переходять в досвід і вже не будуть забуті, а допомогатимуть і вирішенні різних життєвих завдань у повсякденному житті людини. Адже не може, наприклад, напрацьоване терпіння і уважність при заняттях з дітьми, не проявитися у відносинах на роботі, де людина ніяк не могла вирішити свої проблеми з порозумінням з окремими колегами ...

Закінчивши курс людина може залишитися волонтером в клубі, допомогаючи проводити заняття з дітьми та студентами або відвідувати практичні заняття в госпрозрахунковій групі по четвергах з 18-00.

 


FaLang translation system by Faboba